Vlekken Op De Bank Verwijderen Tips!

bankstel-reinigen-uitbesteden He bah, alweer die vlekken op de bank!

Koffie gemorst op uw bankstel? Uw (klein)kind met vieze handen op uw mooie stoel? Of uw hond met vieze poten op de poef?
U schrikt en wordt misschien boos. Maar op zich hoeft dit geen probleem te zijn. In de regel zijn meubels voorzien van een beschermlaag.
Vlekken kunnen daardoor vrij gemakkelijk worden verwijderd, de levensduur van de stof wordt verlengd en de kleur wordt behouden. Een geruststelling wellicht.

Bank zonder beschermlaag

Maar pas op, goedkopere meubelen zijn vaak niet voorzien van een beschermlaag. Bij duurdere meubelen is deze meestal wel aangebracht. Vraag de verkoper ernaar of informeer bij de winkelier, als u uw bankstel al enige tijd geleden heeft aangeschaft.
Bedenk wel dat de beschermlaag die door de fabriek is aangebracht, door intensief gebruik en onder invloed van zonlicht, na verloop van tijd, verdwijnt.

Zelf bank schoonmaken

Wanneer u besluit om de meubelen zelf schoon te maken, is dat op zich geen probleem. Zeker wanneer u uw bankstel of eetkamerstoelen recent heeft aangeschaft en de beschermlaag nog intact is. Hebt u het meubilair al langer geleden gekocht, dan is zelf reinigen af te raden. Wanneer u dit namelijk doet met een standaard, alledaags schoonmaakmiddel, kan dit leiden tot beschadiging van de stof. Reinig uw bankstel en eetkamerstoelen, uw poef of de loveseat daarom alleen volgens het voorschrift van de fabrikant. Waarschijnlijk hebt u die bij de aanschaf gekregen. Zo niet, vraag deze dan op bij de fabrikant of check op internet.
Hebt u de meubelen al enige tijd geleden gekocht, of misschien zelfs tweedehands, dan kunt u overwegen om de meubelen professioneel te laten voorzien van een nieuwe beschermlaag. Door een nieuwe beschermlaag aan te laten brengen, wordt de levensduur van de meubelstof verlengd en heeft de zon minder invloed op de kleur. Morst iemand iets op uw meubilair, nadat er een nieuwe beschermlaag is aangebracht, dan is dat gemakkelijk te verwijderen. Vuil en vocht dringen namelijk veel minder snel door de nieuwe beschermlaag heen.

Een nieuwe beschermlaag aanbrengen op de bank

Meubelreiniging.info brengt vakkundig een nieuwe beschermlaag aan. Onze deskundige medewerkers komen bij u aan huis en onderwerpen uw meubilair eerst aan een diepgaande inspectie. Vervolgens worden hardnekkige vlekken voorbehandeld met een hoogwaardige, milieu- en huisdiervriendelijke vlekkenreiniger en worden de meubelen professioneel gereinigd.
Na de eerste reiniging inspecteren wij het resultaat en, mocht dat noodzakelijk zijn, herhalen wij de behandeling. Zijn wij tevreden, dan inspecteren wij de meubels opnieuw, ditmaal samen met u!
Bent u tevreden over de reiniging, dan brengen wij de beschermlaag aan. Nadat de stof voldoende gedroogd heeft, kunt u de meubelen weer naar hartenlust gebruiken.
Mond-tot-mond reclame
Wij onderkennen het belang van mond-tot-mond reclame en willen dan ook alleen maar tevreden klanten. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie!