Maak een factuur op maat eenvoudig met deze factuursoftware!

Eenvoudige software voor facturatie 30 dagen gratis!
Bent u uw huidige ingewikkelde software zat voor het maken van uw facturen? Of wilt u geen ingewikkelde software voor het maken van de rekeningen gebruiken als beginnende ondernemer? Dan is er goed nieuws voor u: de software van Exact Online kunt u gratis 30 dagen uitproberen!

Snel en overal factureren

Met de software van Exact Online kunt u eenvoudig en snel een factuur maken! Onze software is intuïtief waardoor het opzetten en onderhouden van uw boekhouding gemakkelijk leert.
Onze software is ook geschikt voor ondernemers die meestal onderweg zijn voor het bezoek van hun klanten. Voor hen maken wij gebruik van een cloud oplossing. Zo heeft u als ondernemer die vaak onderweg is altijd en overal uw boekhouding bij de hand. Zo kunt altijd een nieuwe offerte of factuur nauwkeurig inboeken.

Offertes opmaken

Door middel van onze module voor voor offertes heft u een simpele, krachtige tool. Deze tool beschikt over de belangrijke functionaliteiten waar een offerte aan moet voldoen. U kunt een bedrijf toevoegen met ons simpele klant-formulier, kiest de taal en het geld en geeft een omschrijving van het product. Ten slotte kunt u de optie ‘bekijk afdruk voorbeeld’ gebruiken, zodat u iedere keer een voorbeeld van de offerte ziet, voordat u deze aan de klant stuurt.

Uw unieke huisstijl laten terugkomen

U kunt de offerte of rekening naar eigen wens opmaken. Al onze klanten hebben de wens om in een herkenbare huisstijl met de buitenwereld te communiceren. Het oogt professioneel als u uw huisstijl aansluit bij de uitstraling van uw website. Zo is uw bedrijf herkenbaar voor uw klanten. Er is een ruim assortiment aan huisstijlen, die u naar uw eigen smaak kunt inrichten om indruk te maken op uw mogelijke klanten.
Nota’s per email versturen

U kunt uw nota’s direct in een PDF-bestand (of een ander formaat) per email versturen. Uw email templates kunt u aanpassen en eventuele bestanden toevoegen. Als u liever met uw eigen email programma werkt voor het versturen van uw facturen, is dat ook geen probleem.

Online betaalfunctie

U ontvangt uw geld snel door de mogelijkheid dat u uw facturen kunt voorzien van een “betaal nu” knop.
Automatisering van maandelijkse of jaarlijkse facturen
Door de knop van de automatische periodieke facturatie kunt veel tijd besparen. De cyclus kunt u wekelijks, maandelijks of jaarlijks zetten. Hierbij wordt klant gefactureerd over het tijdvak van uw keuze.

Automatische betalingsherinneringen

Met onze software heeft u de mogelijkheid betalingsherinneringen in te stellen. Ook kunt u bekijken welke klanten nog niet betaald hebben. Met een betalingsherinnering per email worden uw niet-betalende klanten erop geattendeerd. Ons programma informeert u over de status van betaling.

Ondersteuning in meerdere valuta’s en talen

U kunt facturen maken in euro’s of Amerikaanse dollars of andere valuta. Onze software gebruikt de huidige omrekenkoers. Met onze software kunt u zelfs facturen versturen in de taal die uw wenst. Wij bieden deze flexibiliteit als enige aan van alle aanbieders van facturatie software.