Kalkaanslag verwijderen met een waterontharder magneet, werkt dat?

HappyDrops wateronthardersKalkaanslag kan verwijderd worden door traditionele waterontharders en door HappyDrops systemen. Beide systemen hebben een bewezen effectieve werking. Er is een andere vrij populaire manier die ook claimt een antikalk effect te hebben: de magneet ontkalkers.

De magneet ontkalkers worden verkocht als anti kalk oplossing. Een waterontharder magneet wordt in Nederland te koop aangeboden voor prijzen die variëren tussen de € 19,- en € 179,-. Die lage prijzen zijn voor veel mensen wellicht de reden om een waterontharder magneet aan te schaffen. Het is de vraag of dat verstandig is. Mensen die overwegen om een waterontharder magneet aan te schaffen wordt aangeraden om dat niet te doen. Waarom niet? Het antwoord op die vraag vind je op deze website.

Wat er wordt geclaimd

Wat wordt er beweerd over de werking van de magneet waterontharder? Bij deze waterontharder wordt drinkwater door een magnetisch veld geleid. Daarom zou deze waterontharder een effectieve methode tegen kalkaanslag zijn. Bovendien zou het een niet-chemisch alternatief zijn voor het ontkalken van water met HappyDrops of met traditionele waterontharders.

Is een magneet waterontharder een effectieve methode tegen kalkaanslag? Er worden een viertal beloftes gedaan:

  • De hoeveelheid gevormde kalkaanslag wordt verminderd.
  • Door verandering in de kristalstructuur is de kalkaanslag die nog wel gevormd wordt minder hardnekkig.
  • Bestaande kalkaanslag wordt verwijderd voor een periode van 3 tot 6 maanden.
  • Heeft het water de waterontharder magneet gepasseerd? Dan blijft het effect nog uren na het passeren van de magneet aanhouden.

De waterontharder magneet is populair

In Nederland worden er verschillende waterontharders magneet verkocht als anti-kalk oplossing. Waarom zijn deze waterontharders populair? Ze zijn zeker vergeleken met traditionele waterontharders en het HappyDrops systeem erg goedkoop. Je kunt tot wel 30 van deze goedkope magneet waterontharders kopen voor de prijs van een kwalitatief HappyDrops systeem. Bovendien kan een magneet waterontharder heel gemakkelijk om de waterleiding worden vastgemaakt. Je kunt een waterontharder magneet dus zelf installeren. Weet je niet hoe je dat moet doen? Op internet kun je eenvoudig een installatievideo vinden.

Waarom een HappyDrops aanschaffen?

Heb je een waterontharder magneet geïnstalleerd? Dan ben je absoluut niet verlost van alle kalkaanslag. De gedane beloftes worden niet waargemaakt. De werking van deze waterontharders berust op een mythe. Wie echt verlost wil zijn van kalkaanslag en corrosie kiest voor HappyDrops. Meer informatie over de HappyDrops waterontharders vind je op de website.