Een goede stempel kopen? Hier de tips!

stempel kopen onlineBent u op zoek naar een stempel?! Zoek dan niet verder, want bij ons vind u wat u zoekt! Wij leveren grote, kleine, metalen, kunststoffen, handmatige en machinale stempels. Vindt u niet wat u zoekt vraag het ons dan.

Wij maken verschillende soorten stempels voor onder andere de overheid, bouwnijverheid, Retail en andere branches. We leveren ze met en zonder inkt, met letters en nummers. Ook leveren we doe het zelf automaten. U kunt dan bij elk afzonderlijk gebruik de tekst samenstellen, uitbreiden en/of aanpassen. Zo kunt u deze voor meerdere doeleinden gebruiken. Dit is vooral handig als u er vaak één gebruikt, maar niet elke keer een nieuwe wilt kopen.
Ook voor inkt kunt u bij ons terecht. Wij hebben verschillende soorten inkt, voor verschillende doeleinden. Let goed op bij het bestellen van de inkt, voor welk product deze geschikt is. Ook kunt u direct een inktkussen en een aantal reservekussens bestellen. Zo grijpt u nooit mis. Ook handig is de pen die u zo in de binnenzak van uw jas of pak stopt. Ideaal wanneer u veel onderweg bent, want u kunt er een maar liefst 3 regels op zetten.
Voor een meer luxe uitstraling zou u kunnen kiezen voor een reliëfafdruk. Er is dan geen inkt nodig, maar er wordt als het ware een zegel in het papier geperst. Hierbij moet u wel opletten dat u het juiste papier gebruikt, anders komt de zegel niet mooi uit. Tot slot verkopen wij ook machines waaronder prikklokken. Deze zijn vooral efficiënt wanneer u veel gebruik maakt van afdrukken en/of uw personeel wilt laten in- en uitklokken op het werk.

Wij leveren veel verschillende topmerken waaronder Ecomark, Colop en Brother. Al onze producten worden duurzaam geproduceerd en in een duurzame verpakking verpakt. Zo denken wij samen met u aan het milieu.

Het aanvragen van een offerte is niet moeilijk. U kunt dit doen via onze website. Natuurlijk kunt u ook direct een bestelling plaatsen. Mocht u nog twijfelen over uw afdruk, dan kunt u een gratis proefdruk aanvragen. Zo weet u zeker dat de bestelling goed is. Hierna kunt u het product eenvoudig bestellen in de webshop. U typt het nummer van uw proefdruk in bij zoeken en komt dan direct terecht bij uw proefdruk. U kunt deze dan gelijk bestellen door u te registreren of in te loggen met uw bestaande inloggegevens. De verzendkosten in Nederland bedragen €6,75 en u krijgt dan een track & trace code zodat u de verzending kunt volgen.

Mocht u nog twijfelen of vragen hebben, twijfel niet maar neem contact op via onze website