De Mooiste Rolgordijnen Vindt Je Bij Sfeergordijnen.nl!

transparante rolgordijnen kopenTransparante Rolgordijnen Zijn Mooi En Functioneel!
U wilt naar buiten kijken maar u wilt ook uw privacy behouden, dan zijn transparante rolgordijnen een effectieve én mooie oplossing. Daarom zijn zij een graag geziene gast is bijna elk huis. Enkele voordelen zijn dat zij te gebruiken zijn bij elk type raam zoals voor een dakraam, een rond raam en voor een normaal raam. Bovendien houden zij het daglicht tegen dus uw verblijf blijft aangenaam koel in de zomer en verduistert als dat nodig moet zijn.

Soorten Rolgordijnen

Natuurlijk zijn zij in alle maten beschikbaar, in vele prachtige designs, super betaalbaar en er zijn twee soorten te onderscheiden. De eerste soort is gedeeltelijk transparant. Dit wil zeggen dat de gebruikte stof dichter is geweven met daarbij een redelijke lichtverspreiding.
De tweede soort is compleet transparant. Een zachte lichtinval door een licht geweven stof. Andere kenmerken zijn dat ze vaak van geplastificeerd textiel zijn of een bewerking heeft ondergaan. U kunt ze overal plaatsen, zijn makkelijk schoon te maken dus weinig onderhoud.

Eenvoudige bediening gordijnen

Er zijn diverse mogelijkheden om deze raamdecoraties op en af te rollen. Een mogelijkheid is door middel van een tandwieltje en een kralenketting die doorlopend is.
Heel mooi is de elektrische bediening. Met één druk op de knop kunt u uw gordijn laten zakken en weer oprollen. Nog een mogelijkheid is de zogenaamde softraise bediening. Door middel van veertechniek is de bediening kinderlijk eenvoudig met als voordeel een strakker uiterlijk.

Gordijnen nog mooier maken

U kunt ze nóg mooier laten uitkomen door bijvoorbeeld een mooi afgewerkte onderlat. Er is dan een keuze uit een gekleurde onderlat, een houten en een beklede onderlat.
Ook is er de mogelijkheid om ze te voorzien van ringen of aantrekkelijke patronen, een lust voor het oog. Wat verder nog heel mooi is, is het plaatsen van een roede of het monteren van een zogenaamde schulprand. Van beiden is er een ruim assortiment in vele materialen.

Gordijn Vernieuwen

Deze soort rolgordijnen zijn overal te koop en zijn erg aantrekkelijk geprijsd. Mocht u toch een keer uitgekeken zijn, dan koopt u gewoon nieuwe en uw woonkamer, keuken of slaapkamer ziet er dan weer heel anders uit.